YARALI MADEN İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİLER

Genel Maden İşçileri Sendikası yöneticileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı maden işçilerini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2026 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2026 13:44:00
Editör - SEDA FİDAN
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Zonguldak’ın Kilimli İlçesi Gelik Beldesinde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında meydana gelen grizu patlamasını haber alır almaz bölgeye giderek kurtarma çalışmaları ve kaza hakkında bilgi alan Genel Maden İşçileri Sendikası yöneticileri, çalışmaların tamamlanmasının ardından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınan yaralı maden işçilerini ziyaret etti.

GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Karadon Şube Yöneticileri Murat Sarı, Adem Arabacı ve Tevfik İncebacak, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi gören maden işçisi Ercan Akdal ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören maden işçisi Kurtuluş Elmas’ı ziyaret etti.

Yaralı madencilerin sağlık durumları hakkında bilgi alan GMİS Yöneticileri, maden işçileri ile ailelerine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.