Genel Başkan Evren’den, Gazeteci Fidan’a teşekkür
25 Eylül 2024 tarihinde kurulan Denge Partisi Genel Başkan Gökhan Evren’den Alternatif Medya Sahibi Seda Fidan’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Denge Partisi Genel Başkan Gökhan Evren, Zonguldak’ta uzun yıllardır yerel medyada emek veren ve halen daha Alternatif Medya isimli internet sitesinden yayınladığı haber ve köse yazılarıyla gazeteciliğe devam eden Seda Fidan’a teşekkür belgesi gönderildi.
Zonguldaklı iş insanı Yalçın Kiren, Ersun Yıldız’ın Genel Başkan Yardımcılığı, İzzet Demirci`nin İl Başkanlığı yaptığı Denge Partisi’nin Zonguldak yapılanmasında gerek üye çalışmaları gerekse partinin yapılanma çalışmalarını habere taşıma anlamında katkı veren Alternatif Medya Sahibi Seda Fidan’a Denge Partisi Genel Başkanı Gökhan Evren’den teşekkür belgesi geldi.
Denge Partisi Genel Başkan Yardımcısı Necla Öksüz tarafından Gazeteci Seda Fidan’a gönderilen teşekkür belgesi için Seda Fidan; “Partinizin kurulusu ülkemize hayırlı olsun. Zonguldaklı olan Genel Başkan Yardımcılarınız ve İl Başkanınız bizim dostumuz. Yapılanma ve haber anlamında destek istediler. Gazetecilik bizim isimiz zaten, çevre anlamında da yardımcı olmaya çalışıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.









