Erkmen; “Kurt, kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz”

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen , Zonguldak’ta yaşayan vatandaşların ekonomik anlamda yaşadıkları çöküşün tavan yaptığını belirterek esnafların artık kepenk değil işyerlerine kilit vurduklarını kaydetti.

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 07.02.2026 14:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Kaderine terk edilen bu şehir’e okumak için gelen öğrencilerin sıkıntılarına da değinen İl Başkanı Yavuz Erkmen, öğrencilerin aldıkları üç kuruş burs parası ile sefaletin ortasına itildiğini söyledi.

Başkan Erkmen, “Üzerine oynanan kirli ayak oyunlarından bıktı artık Zonguldak halkı. Bu böyle gitmez gitmemeli de zaten. Öncelikle Türkiye’nin taşkömürü açısından zengin ve yüksek kalorili  yeraltı kaynaklarına sahip olan TTK’nın durumu yeniden gözden geçirilmeli en kısa zamanda üretimin arttırılması yönünde somut adımlar atılmalıdır. 23 yıldır ülkenin idari yönetimini elinde bulunduran ve kendini vazgeçilmez sanan iktidara, ilk seçimde bu halk boyunun ölçüsünü verecektir. En büyük dersi de emekliler ile öğrenciler verecektir. Kurt, kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.