Ekonomi zirvesi, fuar ile start verdi

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) iş birliğiyle düzenlenen “Zonguldak Ekonomi Zirvesi” geniş katılımla başladı.

Ekonomi Yayın: 14 Nisan 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 14.04.2025 12:48:00
Editör - SEDA FİDAN
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Zirve kapsamında, fuaye alanında kurulan yöresel ve coğrafi işaretli ürün stantlarını ziyaret eden Vali Osman Hacıbektaşoğlu, ürünleri inceleyerek üreticilerden bilgi aldı.

İki gün sürecek zirvede; yatırımlar, kalkınma projeleri, sanayi hamleleri ve bölgesel iş birlikleri ele alınacak.

Açılış konuşmasında Vali Hacıbektaşoğlu, Zonguldak’ın sanayi tarihindeki öncü rolüne ve enerji üretimindeki stratejik konumuna dikkat çekti.

İlimizin sanayi, tarım ve turizm alanlarında güçlü bir dönüşüm içinde olduğunu vurgulayan Vali Hacıbektaşoğlu, zirvenin yeni ortaklıklar ve yatırım fırsatlarına zemin hazırlayacağını ifade etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.