Başkan Arslan'dan Mümessillere kutlama
CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan İlaç Mümessilleri gününü kutladı.
Siyaset
Yayın: 14 Nisan 2026 - Salı - Güncelleme: 14.04.2026 08:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.

14 Nisan İlaç Mümessilleri Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Arslan; "14 Nisan İlaç Mümessilleri Günü vesilesiyle, sağlık sistemimizin görünmeyen ama vazgeçilmez emekçilerinden biri olan ilaç mümessillerinin değerli çalışmalarını saygıyla selamlıyoruz.
İlaç mümessilleri; bilimsel bilginin sahaya aktarılmasında, hekimler ile sağlık sektörü arasında güçlü bir köprü kurulmasında ve hastaların doğru tedavilere ulaşmasında önemli bir rol üstlenmektedir. Zorlu çalışma koşullarına rağmen büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren bu meslek grubunun emeği, sağlık hizmetlerinin kalitesine doğrudan katkı sağlamaktadır.
Günümüzde artan rekabet, yoğun iş temposu ve saha şartlarının getirdiği zorluklara rağmen mesleklerini etik değerlerden ödün vermeden sürdüren tüm ilaç mümessillerinin bu özel gününü kutluyor, çalışma hayatlarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeğin, alın terinin ve mesleki saygınlığın her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor; daha adil, daha güvenceli ve daha insani çalışma koşullarının sağlandığı bir gelecek temennisiyle tüm ilaç mümessillerine teşekkür ediyoruz' dedi.
Yorumlar (0)









