Temel Küçük'e son görev

Zonguldak’ın köklü esnaflarından kuyumcu Temel Küçük defnedildi.

Yayın: 21 Ocak 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.01.2023 15:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren kardeşi Bilal Küçük için okutulan Kuran'da fenalaşan ve 10 gün  yoğun bakımda kaldiktan sonra hayatını kaybeden Temel Küçük bugün toprağa verildi.

Küçük için Uzunmehmet Camii'nde öğlen namazının ardından cenaze namazı düzenlendi. Cenazeye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,  Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, CHP İl Başkanı Murat Pulat, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Zonguldak Belediyesi eski Başkanları Muharrem Akdemir, Secaattin Gonca, CHP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır , Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun, siyasi partilerin temsilcileri, Zonguldak'ın kuyumcu esnafı, Gazipaşa esnafı, iş insanları katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.