ZONGULDAK GÖNÜLLÜLERİ, ZTSO'YU ZİYARET ETTİ.

Zonguldak Gönüllüleri grup üyeleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti.

Ekonomi Yayın: 24 Ocak 2023 - Salı - Güncelleme: 24.01.2023 12:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçerisinde Mahalle Muhtarları, İş İnsanları, Maden emeklileri, Mühendisleri ile her kesimden üyelerini barındıran Zonguldak Gönüllüleri grup üyeleri, faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Başkan Demir’e bilgiler verdi.

Rödevanslı sahaların durumu hakkında da istişareler yapılan görüşmede; Üretim maaliyetlerinin artması ile doğru orantılı şekilde, İstihdamın azalması, Üretim Ocaklarının faaliyet gösterdiği mahallelerde ki nüfus yoğunluğunun azalmasına kadar birçok etkisi olduğunu dile getiren üyeler, bu durumdan tedirgin ve mutsuz olduklarını dile getirdiler.

Başkan Demir; “ Zonguldak için son derece önemli olan Rödevanslı sahalar sorununun bir an önce çözülmesi, Zonguldak’ın tekrar eski günlerinde ki gibi İstihdam başta olmak üzere, ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmesi için her türlü oluşum, grup, kurum ve kuruluş ile yapılacak iş birliklerinde öncülük etmeye hazır olduklarını dile getirerek ziyaretleri ve çabaları için grup üyelerine teşekkür ederim ” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.