Sanayi ve büyük işletmelere doğalgazda %16, elektrikte %13-16 indirim

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Sanayi ve büyük işletmelere Şubat başı uygulanacak indirim doğalgaz yüzde 16, elektrik yüzde 13 -16 arası olacak

Ekonomi Yayın: 31 Ocak 2023 - Salı - Güncelleme: 31.01.2023 18:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik için indirim gelebileceğini söylemişti... O indirimin detaylarını Bakan Dönmez CNN Türk'te açıkladı. Sanayicilere ve büyük işletmelere Şubat başı uygulanacak indirim doğalgaz yüzde 16, elektrik yüzde 13 -16 arası olacak.

CNN TÜRK'ten Fulya Öztürk'e açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğalgaz ve elektrik indirimiyle ilgili merak edilen detayları açıkladı.

İşte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in açıklamaları:

"SANAYİCİ VE BÜYÜK TÜKETİCİLERE İNDİRİM GELİYOR"

Son 2-3 aydır uluslararası piyasalarda bir miktar gevşeme var. Fiyatlarda aşağı yönlü bir eğilim söz konusu. Bildiğiniz gibi sanayici ve büyük tüketicilere maliyet bazlı fiyatlandırma yapılıyordu. Oradaki fiyatlarda bir gerileme olunca da yansıtıyoruz. Artış olunca da aynı şekilde yansıtılıyor. Büyük tüketiciler ve sanayiciler şu anda bir miktar daha ucuza indirimli almış olacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.