Bakan Kurum Zonguldak'a gelecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Şubat ayı içerisinde Zonguldak'a gelecek.

Yayın: 24 Ocak 2023 - Salı - Güncelleme: 24.01.2023 18:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Şubat ayı içerisinde Zonguldak’a gelecek. Şubat ayı içerisinde Zonguldak’a gelecek olan Bakan Kurum Lavuar alanı projesini açıklayacak ve çeşitli açılışlar yapacak.

Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen ve Ahmet Çolakoğlu eşliğinde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiler.

 

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ziyaretle ilgili olarak; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız fahri hemşerimiz Sayın Murat Kurum’u Zonguldak heyeti olarak ziyaret ettik.  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte Zonguldak heyeti olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız fahri hemşerimiz Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek mevcut projeler ve gerçekleşecek projeler için destek istediler. Şehrimizin gelişimi için sürdürmüş olduğumuz projelerimiz hususunda Sayın Bakanımızdan her zamanki gibi desteğini aldık. Özellikle yıllardır sabırsızlıkla beklediğimiz Lavuar Alanı Projemiz de hazır ve Sayın Bakanımız inşallah Şubat ayı içerisinde projemizi bizzat kendi açıklayacak ve açılışlarımızı birlikte yapacağız.

Sayın Bakanımıza ilgi ve desteklerinden ötürü şükranlarımı sunuyor, Zonguldak için durmak yok yola devam diyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.