Çaycuma Belediyesinden bir ilk daha

Akıllı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekleyen Çaycuma Belediyesi tüm ödemelerin e-devlet üzerinden yapılmasını sağlayan uygulamayı hayat geçirdi

Yaşam Yayın: 20 Ocak 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.01.2023 14:36:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Belediye hizmetlerini dijital ortama taşıyarak vatandaşlara daha etkin, hızlı, ekonomik ve nitelikli hizmet vermeyi amaçlayan Çaycuma Belediyesi bölgede bir ilki daha gerçekleştirdi. Daha önceleri e-belediye uygulaması ile borç sorgulama ve borç ödeme gibi pek çok hizmetin e-devlet hesapları üzerinden yapılmasını sağlayan Çaycuma Belediyesi, tüm ödemelerin e-devlet üzerinden yapılmasını sağlayan bir uygulamayı da hizmete sundu.

 
VATANDAŞLAR KENDİ E-DEVLET HESAPLARI ÜZERİNDEN ÖDEME HİZMETİNE DE ERİŞEBİLECEK.
2019 yılından beri e-belediyecilik hizmetlerini e-devlet sistemine entegre etmek için çalışmalarını sürdüren ve her biri bölgede bir ilk olan uygulamaları birer birer hayata geçiren Çaycuma Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, gerekli tüm yazılımları kurup işlemleri yaparak e-devlet entegrasyonunu tamamladı. Buna göre, hali hazırda, yalnızca https://webportal.caycuma.bel.tr/ adresinden işlem yapabilen vatandaşlar, kendi e-devlet hesapları üzerinden ödeme hizmetine de erişebilecek. Yapılan çalışma, hizmet sunumunu, vatandaş kadar çalışan odaklı olarak da değiştirmeyi hedefleyen Çaycuma Belediyesinin bilgi teknolojileri aracılığıyla bu amaca ulaşmasının önemli bir adımını da oluşturuyor.
 
ARKADAŞLARIMIZ E-DEVLET ENTEGRASYONUNU TAMAMLAYARAK ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMETE DAHA İMZA ATTI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “E-belediyecilik yolunda önemli bir aşama daha kaydettik. Bir bir hayata geçirdiğimiz uygulamalar sayesinde vatandaşlarımız, e-devlet hesapları üzerinden kendilerine tahakkuk eden her türlü borcu ödeyebiliyor, arsa rayiç değerlerini sorgulayabiliyor. Meclis ve encümen kararlarına ulaşıp, tahsilat bilgileri hakkında bilgi sahibi olabiliyor. Halk Masası’na istek ya da şikâyet girişlerini yapabilen vatandaşlarımız, sistem üzerinden şikâyetlerinin takibini de yapabiliyor. Arkadaşlarımız e-devlet entegrasyonunu tamamlayarak çok önemli bir hizmete daha imza attılar. Hızlı, etkin, ekonomik hizmetin yanı sıra, şeffaf belediyecilik sözümüzün de bir gereği olan uygulamanın hayata geçirilmesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü personelimizin çok büyük emeği var. Kendilerine çok teşekkür ediyor, Çaycuma’ya, belediyemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.