Havaalanındaki çalısmalar Şubat ayında bitecek

Zonguldak Havalimanı’nın terminal binası içinde bir çok bölümde iyileştirme çalışmaları başladı. ZONHAV yönetimi tadilattan dolayı yolculardan özür diledi.

Ekonomi Yayın: 24 Ocak 2023 - Salı - Güncelleme: 24.01.2023 12:01:00
Editör - SEDA FİDAN
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Zonguldak Havaalani’nda Şubat ayı sonunda bitecek tadilat ve genişletme çalışmaları başladı.
Havalimanı  yönetimi yolculara hitaben yaptığı açıklamada; "Değerli hemşerilerim Havalimanımız terminal binası içerisindeki yapılan iyileştirme ve genişletme çalışmalarından dolayı verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tüm yolcularımızdan özür diliyoruz. Yapmakta olduğumuz iyileştirmelerle; Yolcu geliş salonuna  WC ler yapılıyor.Bagaj alım bandı 2 katına çıkacak. Gümrüksüz satış (Freeshop) açılacak. Pasaport kabinleri 4 e çıkacak.  Yolcu gidiş arındırılmış salon yaklaşık 30 metrekare büyüyecek.
 WC ler yeniden yapılacak.  Gidiş salonu WC ler komple yenilenecek. Tüm bu çalışmaları Şubat sonuna kadar bitireceğiz inşallah.  İmkanlar ve izinler dahilinde yapacağımız bu iyileştirmelerle büyük tartışmalara neden olan bagaj bandı ve WC sorunlarını çözmüş olacağız.Şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun”.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.