NAZLI HALICIOĞLU ZONGULDAK’A NEDEN GELDİ?

AK Parti’de üç dönem milletvekili aday adayı olan Nazlı Halıcıoğlu memleketi Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Siyaset Yayın: 21 Ocak 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.01.2023 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kuruluşundan bugüne Ak Partiye gönül veren,  Zonguldak Ak Parti ile her dönem seçim çalışmalarına katılan ve Ak Partiden 3 dönem milletvekili aday adayı olan Zonguldak’ın evladı, Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli Nazlı Halıcıoğlu Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti’de üç dönem milletvekili aday adayı olan Nazlı Halıcıoğlu memleketi Zonguldak’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu.

Zonguldak Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan ahbabı Serkan Karataş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Halıcıoğlu, gönül verdiği partisine de giderek İl Başkanlığına atanan Muammer Avcı’yı da başarılar diledi.  Ülke ve Zonguldak siyaseti ile ilgili fikir alışverişinde bulunan ikilinin seçim sürecinde ortak çalışma içinde olup olmayacakları merak konusu oldu.

Genel seçimin 14 Mayıs’ta yapılacağı konuşulurken, seçim öncesi ziyaret gerçekleştiren Nazlı Halıcıoğlu’nun Zonguldak’a gelmesi, aday adayı olacak mı sorularını akıllara getirdi.

AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ziyaretinin ardından Cumhur ittifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’na atanan Mustafa Öztkür’ü ziyaret ederek Şubat ayında gerçekleşecek kongrede ve siyasi çalışmalarında başarılar diledi.  Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Halıcıoğlu: “Zonguldak’ın Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan kıymetli kardeşim Serkan Karataş’a ziyarette bulundum. Atanmasından dolayı çok sevindim. Kilimli benim doğup büyüdüğüm bir ilçe hayırlı görevler diledim. Ayrıca bugün yine iki değerli İl Başkanımızı ziyaret ettim. AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı ve MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’e de hayırlı olsun dileklerimi ilettim. Rabbim başarılarını daim etsin. Zonguldak benim vazgeçilmezimdir. AK Parti’nin önderliğinden ilk gün ki heyecan ve azimle Zonguldak’ın daha güzel yarınları için mücadele ediyoruz. Çalışmalarımı hiçbir zaman bırakmadım. Yerel ve genel seçimlerde desteğini gösteren çalışan birisi olarak Zonguldak vazgeçilmezimdir ve 3 dönemde aday adayı oldum. Zonguldak’ta olup değerli İlçe Emniyet Müdürüm ve İl Başkanlarımızla bir araya gelip, fikir alışverişinde bulunmak beni çok mutlu etti. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.